Pieczeń Wołowa Po Węgiersku
Slow-Cooker węgierska pieczeń wołowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 668 kalorii, 51g białka, oraz 36 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka soli, papryka, śmietana, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni wschodnioeuropejskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Gulasz Wołowy Po Węgiersku, oraz Paleo rozdrobnione Slow Cooker pieczeń wołowa z dynią i salsą + Roundup Slow Cooker i gratisy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W razie potrzeby pokrój pieczeń wołową na 2 lub 3 duże kawałki.
Umieścić wołowinę w 3 1/2 do 4-quart powolnej kuchence. Wierzch z cebulą.
W miarce, połączyć bulion, sos chili, papryka, mieszanka czosnek-pieprz, sól i kminek; dobrze wymieszać.
Przykryć; gotować na niskim ustawieniu przez 7 do 8 godzin.
Około 20 minut przed podaniem ugotować makaron jajeczny do pożądanej doneness zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Usuń wołowinę z powolnej kuchenki; przykryj, aby się ogrzać. Śmietanę wymieszać z płynem w wolnej kuchence, aż do wymieszania. Zwiększyć ustawienie ciepła do wysokiej; przykryć i gotować dodatkowe 5 minut lub do pożądanej konsystencji.
Wołowinę pokroić w poprzek ziarna na plastry.
Podawać wołowinę z mieszanką sosu nad makaronem.
Każdą porcję udekorować łyżką kwaśnej śmietany; posypać natką pietruszki.