Pieczeń Wieprzowa Panierowana

Pieczeń Wieprzowa Panierowana
Przepis panierowana pieczeń wieprzowa może być wykonana w około 1 godzinę i 30 minut. Za $1.35 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 12. Jedna porcja zawiera 182 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś pieczeń schabową, przyprawioną bułkę tartą, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest całkiem niezłe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kotlety Wieprzowe Panierowane, Kotlety Wieprzowe Panierowane, oraz Kotlety Wieprzowe Panierowane.

Instrukcje

1
Wciśnij czosnek na pieczeń. Na płytkiej patelni połącz bułkę tartą, ser i szałwię. Delikatnie zwiń pieczeń w mieszance miękiszu, aż się pokryje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
SerSer
CzosnekCzosnek
RolkaRolka
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieść tłustą stroną do góry na ruszcie w płytkiej brytfannie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec bez przykrycia w 350° przez 1 do 1-1 / 4 godziny lub do momentu, gdy termometr wskaże 145°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
4
Odstaw mięso na 10-15 minut przed pokrojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia35
Magazyn