Pieczeń Garnkowa

Pieczeń Garnkowa
Pieczeń może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 46g białka, 36 g tłuszczu, oraz w sumie 546 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje 2,85 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 10 minut. 58 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz skondensowany krem z zupy grzybowej, oleju roślinnego, chardonnay i kilku innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Powolna Kuchenka Balsamiczna Pieczeń Garnkowa, Easy Balsamic Beef Pot Roast-Low Carb & Gluten Free, oraz Garnek błyskawiczny spaghetti z sosem mięsnym.

Instrukcje

1
Posypać pieczeń ze wszystkich stron przyprawą domu. Za pomocą patelni na dużym ogniu, smażyć na brązowo w oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Ułożyć na wolnym ogniu i ułożyć cebulę, liście laurowe, pokruszone kostki bulionowe, czosnek i krem z zupy grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Kostka BulionowaKostka Bulionowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
3
Dodaj Chardonnay i przykryć wystarczającą ilością wody, aby pokryć wszystkie składniki. Gotować na niskim ustawieniu przez 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChardonnayChardonnay
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4
Składniki wymieszać i przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn