Pieczenie Warzyw Korzeniowych

Pieczenie Warzyw Korzeniowych
Root vegetable Bake może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoją kolekcję przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 217 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. 71 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Jeśli masz sól morską, pasternak, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Pieczenie warzyw korzeniowych i żurawinowych, Andouille kiełbasa, jarmuż i warzywa korzeniowe Piec, oraz Root Veggie Bake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz czerwone ziemniaki, pochrzyn, marchew, pasternak, jicama i rzepa w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony ZiemniakCzerwony Ziemniak
MarchewMarchew
PasternakPasternak
RzepaRzepa
JicamaJicama
PochrzynPochrzyn
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Wymieszać rozmaryn, oliwę z oliwek, czosnek i sól morską w małej misce; wlać warzywa i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
RozmarynRozmaryn
Sól MorskaSól Morska
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Piec w nagrzanym piekarniku, aż warzywa będą miękkie, 35 do 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn