Pieczarka cebula Flank stek może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 495 kalorii. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis serwuje 4 i kosztuje $5.7 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Walentynki. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sos barbecue, stek z boku, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, możesz śledzić to danie główne z Pinot Noir Brownies jako deser. Z łyżką wynik 71% to danie jest solidne. Spróbuj Stek Z Flanki Z Cebulą, Stek z flanki z sosem grzybowym, oraz Stek z flanki w sosie winnym grzybowym podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mikrofalówka cytryna i limonka w małej misce, aby uwolnić olejki eteryczne i odstawić, aż będą wystarczająco chłodne, aby obsłużyć.
Dodaj sos sojowy i ocet do blendera, wymień pokrywkę i włącz blender. Przez otwór paszowy dodaj po jednym czosnku, zmielone ząbki, rozmaryn, tymianek i czarny pieprz. Połowę cytryny i limonki i pozostawiając Blender uruchomiony, wycisnąć sok z każdego przez otwór paszowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki Mielone
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Szyjki Z Kurczaka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Skórki Z Cytryny
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Stek z flanki umieścić w niereaktywnym pojemniku, dodać marynatę i posmarować stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z Flanki
Potrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
4
Polać sosem barbecue i rozłożyć na warstwę. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Rozgrzej grill i usmaż z każdej strony steku. Gotuj do pożądanego poziomu sprawności i przełóż na deskę do krojenia, aby odpocząć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
6
Rozgrzać olej z pestek winogron na patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane świeże Liście Tymianku, Pozbawione 3 Lub 4 Dużych Gałązek
Dodać cebulę i smażyć aż przezroczyste, następnie dodać grzyby i smażyć, aż zaczną rezygnować swoje soki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8
Dodaj czerwone Wino i pozwól większości z nich wyparować. W małej misce ubić wodę i bazę wołową i dodać do patelni. Pozwala zmniejszyć o połowę. Doprawić solą i pieprzem do smaku, zdjąć z ognia i ogrzać.
Pinot Noir, Merlot i Cabernet Sauvignon są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnio mocnymi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Tudor Win tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 75 dolarów za butelkę.
Tudor Wines Tondre Reserve Santa Lucia Highland Pinot Noir
Ziemisty w przyjemny sposób-owocowy charakter jest bliższy śliwce niż wiśniom. Usta są słodkie i pyszne z nutami coli i pieczenia chleba.