Pieczarki Faszerowane Kiełbasą

Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Pieczarki Nadziewane kiełbasą wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka wina marsala, Panko okruchy, kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowane pieczarki z kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Usunąć łodygi z grzybów i drobno posiekać. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
4
Umieścić czapki grzybowe w płytkiej misce i wymieszać z 3 łyżkami oliwy z oliwek i Marsala. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrzybyGrzyby
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać kiełbasę, rozpadając ją z tyłu drewnianą łyżką. Gotować kiełbasę przez 8 do 10 minut, często mieszając, aż całkowicie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
7
Dodać posiekane łodygi grzybów i gotować przez 3 więcej minut. Wymieszać szalotki i czosnek i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
GrzybyGrzyby
CzosnekCzosnek
8
Dodaj okruchy panko, mieszając, aby równomiernie połączyć ze wszystkimi innymi składnikami. Na koniec zawirować w mascarpone i kontynuować gotowanie, aż mascarpone się stopi i sprawi, że mieszanka kiełbasy będzie kremowa. Z ognia wymieszać parmezan, natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem, do smaku lekko ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MascarponeMascarpone
ParmezanParmezan
Pietruszka-naćPietruszka-nać
KiełbasaKiełbasa
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
9
Każdy grzyb obficie napełnij mieszanką kiełbas. Ułóż grzyby w naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie grzyby w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
KiełbasaKiełbasa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
10
Piec do farszu przez 50 minut, aż farsz będzie rumiany i chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn