Pieczarki Faszerowane Kiełbasą
Pieczarki Nadziewane kiełbasą wymagają ok. 1 godzina i 30 minut od początku do końca. Na 1,11 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 11g białka, oraz 32G tłuszczu. Mieszanka wina marsala, Panko okruchy, kiełbasa, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Faszerowane pieczarki z kiełbasą, Pieczarki Faszerowane Kiełbasą, oraz Pieczarki Faszerowane Kiełbasą.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Usunąć łodygi z grzybów i drobno posiekać. Odstawić.
Umieścić czapki grzybowe w płytkiej misce i wymieszać z 3 łyżkami oliwy z oliwek i Marsala. Odstawić.
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać kiełbasę, rozpadając ją z tyłu drewnianą łyżką. Gotować kiełbasę przez 8 do 10 minut, często mieszając, aż całkowicie rumiane.
Dodać posiekane łodygi grzybów i gotować przez 3 więcej minut. Wymieszać szalotki i czosnek i gotować przez kolejne 2 do 3 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj okruchy panko, mieszając, aby równomiernie połączyć ze wszystkimi innymi składnikami. Na koniec zawirować w mascarpone i kontynuować gotowanie, aż mascarpone się stopi i sprawi, że mieszanka kiełbasy będzie kremowa. Z ognia wymieszać parmezan, natkę pietruszki, doprawić solą i pieprzem, do smaku lekko ostudzić.
Każdy grzyb obficie napełnij mieszanką kiełbas. Ułóż grzyby w naczyniu do pieczenia wystarczająco dużym, aby pomieścić wszystkie grzyby w jednej warstwie.
Piec do farszu przez 50 minut, aż farsz będzie rumiany i chrupiący.