Pełnoziarniste Czekoladowe Babeczki Wiśniowe
Pełnoziarniste czekoladowe babeczki wiśniowe wymagają ok. 32 minuty od początku do końca. Jedna porcja zawiera 180 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 9 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Mieszanka kakao w proszku, Jajko, chipsy czekoladowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. To działa dobrze jako bardzo niedrogie śniadanie. To jest przynoszone przez Oh My Veggies. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Pełnoziarniste Czekoladowe Babeczki Wiśniowe, Babeczki Z Kiełkami Pszenicy Wiśniowej, oraz Babeczki Z Kiełkami Wiśni I Pszenicy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj patelnię muffin sprayem do gotowania lub wypełnij papierowymi wkładkami.
Mąkę, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i kakao w proszku połączyć w dużej misce, ubijając, aż grudki znikną.
W średniej misce połącz cukier, jogurt, olej rzepakowy i jajko.
Dodaj mokrą mieszaninę do mieszaniny mąki i mieszaj do zwilżenia. Złóż wiśnie i wiórki czekoladowe.
Masę równomiernie podzielić na muffinki.
Piec przez 15-17 minut lub aż wykałaczka włożona do środka muffinki wyjdzie czysta.