Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym

Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym
Halibut Pot Pie z puree ziemniaczanym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 39g białka, oraz 8G tłuszczu. Na $6.99 za porcję, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, bulion warzywny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Instant Pot Chicken Pot Pie Soup, Kieszenie Z Kurczaka Pot Pie, oraz Domowa Zupa Z Kurczaka Pot Pie.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
BrojlerBrojler
2
Dodać koper włoski i szalotkę. Przykryć; gotować do miękkości, od czasu do czasu mieszając, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Posypać mąką, solą i pieprzem. sauté 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
4
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Dodaj rybę i szpinak. Przykryć; dusić na średnim ogniu, aż ryba jest prawie gotowane przez, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
RybyRyby
6
Przenieść mieszankę rybną do naczynia do pieczenia 11x7x2-cala. Łyżka puree ziemniaczanego, całkowicie pokrywając. Broil aż do wypełnienia pęcherzyków na krawędziach i ziemniaki są brązowe w plamach, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
7
Serw.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia81
Magazyn