Peruwiański Kurczak Z Grilla

Peruwiański Kurczak Z Grilla
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać peruwiański Grillowany kurczak spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 467 kalorii, 38g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.69 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka sosu sojowego, olej roślinny, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 75 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pollo a La Brasa (peruwiański Kurczak z grilla), Kurczak Z Grilla W Stylu Peruwiańskim Z Zielonym Sosem, oraz Peruwiańskie Sudado De Pescado (Peruwiański Gulasz Rybny) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sos sojowy, sok z limonki, czosnek, kminek, papryka, oregano, 1/2 łyżeczki pieprzu i olej w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Sos SojowySos Sojowy
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
KminekKminek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Włożyć kurczaka do dużej zamykanej torebki i dodać marynatę. Uszczelnić worek i marynować, schłodzone, 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
1
Jeśli używasz grilla węglowego, otwórz otwory wentylacyjne na spodzie i pokrywie grilla. Zapal duży rozrusznik kominowy pełen węgla drzewnego (najlepiej twardego). Kiedy węgle są zapalone, wyrzuć je wzdłuż przeciwległych stron dolnego stojaka, pozostawiając przestrzeń wolną od węgli (wielkości ćwiartowanego kurczaka) w środku. Kiedy możesz trzymać rękę 5 cali nad stojakiem grillowym bezpośrednio nad węglami przez 3 do 4 sekund, węgle będą średnio gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Jeśli używasz grilla gazowego, rozgrzej wszystkie palniki na wysokim poziomie,a następnie zmniejsz ciepło do średniego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Wyrzucić marynatę, a następnie osuszyć kurczaka. Olej grill rack, następnie grill kurczaka nad obszarem bez węgli (lub nad wyłączonym palnikiem), strona skóry w dół pierwszy, pokryte, obracając się raz, aż gotowane przez, 30 do 35 minut (dodać węgiel drzewny, aby utrzymać ciepło).
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
Cały KurczakCały Kurczak
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1
Jeśli nie jesteś w stanie grillować na zewnątrz, kurczak (ćwiartowany) można prażyć w środku piekarnika 260° w 13-przez 9-calowej patelni z 1 szklanką wody 30 minut, następnie przykryte folią i pieczone, aż rumiane i gotowane przez, o 15 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały KurczakCały Kurczak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W75 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn