Perskie Gotowane Gruszki
Jeśli masz w pobliżu 45 minut do spędzenia w kuchni, perskie gotowane gruszki mogą być doskonałym bezmleczne i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 310 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pistacje, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 20%. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Perskie Gotowane Gruszki, Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawami Fig, oraz Gruszki Gotowane.
Instrukcje
Obrać i rdzeń gruszki, pozostawiając łodygi nienaruszone. Pokrój około 1/4 cala od podstawy każdej gruszki, aby siedzieć płasko.
W dużym rondlu połączyć wodę i kolejne 7 składników (woda przez goździki); doprowadzić do wrzenia.
Dodaj gruszki; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub do miękkości.
Wyjąć gruszki i morele z płynu do gotowania za pomocą łyżki szczelinowej; gruszki i morele schłodzić. Doprowadzić gotowanie płynu do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 15 protokół). Odcedzić płyn do gotowania przez sito nad miską; wyrzucić ciała stałe. Wyluzuj.
Połącz morele, okruchy wafli i 1 łyżkę pistacji. Stuff około 2 łyżki mieszanki moreli do każdej jamy gruszki.
Umieść gruszki w każdej z 4 misek. Łyżka 1/4 szklanki syropu na każdej gruszki; posypać każdą z 1 łyżką pistacji.
Uwaga: użyj baller melon rdzeń gruszek.