Penne z Shiitakes, oliwkami i Asiago
Penne z Shiitakes, oliwki, i Asiago może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 6,4 USD za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 456 kalorii, 23G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka sera asiago, oliwki, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać extravirgin oliwy z oliwek można śledzić to danie główne z Meyer cytrynowy tort Polenta z zimowym kompotem owocowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Shiitakes i pełnoziarniste Penne w kremowym niskotłuszczowym, wegańskim sosie czosnkowym, Brokuły i Penne z Asiago, oraz Penne z Chardą Szwajcarską i serem Asiago.
Instrukcje
Podgrzać małą patelnię nonstick pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać grzyby, szalotka, i czosnek, i podsmażyć 2 protokół lub aż grzyby będą miękkie. Wymieszać ze szpinakiem, bazylią i octem i gotować 1 minutę lub aż szpinak zwiędnie, często mieszając.
Dodać bulion i oliwki; gotować 15 sekund.
Połączyć mieszankę grzybów, makaron, olej, pieprz i sól, podrzucając delikatnie do herbu. Łyżka mieszanki makaronu na talerzu; top z serem.