Peklowana wołowina z kapustą
Peklowana wołowina i kapusta to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 6 porcjami. Na 4,02 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 740 kalorii, 49g białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Jest idealny do dzień św. Patryka. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dość drogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 5 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, ziemniaki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 83%. Podobne przepisy to Peklowana wołowina ' N ' kapusta, Peklowana Wołowina Z Kapustą, oraz Peklowana wołowina z kapustą.
Instrukcje
Ułóż ziemniaki i czosnek na dnie wolnej kuchenki.
Na wierzch warzyw ułożyć peklowaną wołowinę i posypać przyprawami z opakowania. Goździki wcisnąć do cebuli i dodać do kuchenki.
Dodaj wystarczająco dużo wody, aby tylko pokrycie mięsa; przykryć i gotować na niskim aż do miękkości, 6 godzin i 30 minut do 8 godzin.
Przenieść mięso do deski do krojenia i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Przenieść ziemniaki do miski i przykryć folią, aby utrzymać ciepło.
Dodaj marchew i kapustę do kuchenki, włączyć do wysokiej, przykryć i gotować, aż tylko miękkie, o 30 protokół.
Wołowinę pokroić na ziarno i podawać z ziemniakami, marchewką i kapustą.