Pecan Crusted Fried Brie z sosem malinowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj smażonego Brie w skórce pekan z sosem malinowym. Ten przepis serwuje 16 i kosztuje 71 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 7G białka, 13g tłuszczu i w sumie 165 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką panko, ocet z wina ryżowego, orzechy pekan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Kurczak W Skórce Pekan Z Sosem Malinowym, Kurczak smażony w piekarniku z parmezanem i orzechami pekan, oraz Kurczak z orzechami laskowymi w sosie malinowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu dodaj olej na głębokość 1 1/2 cala i podgrzej do 350 stopni F.
W płytkiej misce dodaj jajka. Na płytkim talerzu połącz orzechy pekan i panko. Pokrój 1 rundę sera na 8 równych klinów. Zanurz każdy klin w jajku, obracając się do płaszcza. Zanurz każdy klin w mieszance miękiszu, naciskając, aby przylegał.
Smażyć ćwiartki, po kilka na raz, na gorącym oleju, szybko obracając, aby gotować na złoty kolor ze wszystkich stron, około 1 minuty.
Odcedź na ręcznikach papierowych.
Podawać natychmiast z sosem malinowym.
W małej misce połącz konfitury malinowe, skórkę, ocet z wina ryżowego i płatki czerwonej papryki.