Lekkie i miękkie ciasteczka z masłem orzechowym

Lekkie i miękkie ciasteczka z masłem orzechowym
Lekkie i miękkie ciasteczka z masłem orzechowym wymagają około 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Ten wegetariański przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 148 kalorii. Mieszanka soli, jajka, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 2 osoby uznały ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 16%. Spróbuj Lofthouse-Style Soft Peanut Butter Chip Sugar Cookies with Peanut Butter lukier, Miękkie Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, oraz Miękkie Ciasteczka Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C). Mąkę, sodę oczyszczoną i sól przesiać w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Beat masło, kremowe masło orzechowe, i chrupiące masło orzechowe razem w dużej misce, aż będzie gładka. Ubij białko jaja i biały cukier na maślaną masę, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kremowe Masło OrzechoweKremowe Masło Orzechowe
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać całe jajko i brązowy cukier; dalej ubijać, aż będzie gładka. Stopniowo mieszaj mieszaninę mąki w mieszaninę masła, aż ciasto zostanie dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
(Keebler)(Keebler)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Rozwałkuj ciasto na 1 1/4-calowe kulki i umieść 2 cale od siebie na nieczystych blachach do pieczenia. Naciśnij kulki z widelcem tworząc crosshatch. Zamrozić ciasto ciasteczkowe na blasze do ciasta jest Firma, 5 do 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtejBarwnik Spożywczy W Paście Pomarańczowej I żółtej
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciastka nadmuchną, około 15 minut. Schłodzić w patelniach przez 10 minut przed wyjęciem do całkowitego ostygnięcia na stojaku z drutu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn