Pecan Brown Sugar Crust

Pecan Brown Sugar Crust
Pecan Brown Sugar Crust może być tylko skorupą, której szukasz. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 245 kalorii, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jajko, pekan, brązowy cukier, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sernik z dyni z brązowym cukrem z pistacjową skórką makaronową, Miękki wegański chleb z dyni z brązowym cukrem Streusel Crust, oraz Kruche Ciasto Z Brązowym Cukrem I Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce robota kuchennego wyposażonego w metalowe ostrze, połączyć mąkę, pekan, cukier i sól, aż pekan są drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj masło i pulsować, aż okruchy zaczną się formować.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
3
Dodać jajko i pulsować, aż ciasto jest razem. Schłodzić przez 20 minut lub do czasu potrzebnego. Wciśnij 3/4 ciasta na 9-calowy talerz ciasta, zachowując resztę na kruszonkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
4
Piec w rozgrzanym piekarniku 375 F do złotego koloru lub zgodnie z instrukcją przepisu na ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn