Pasztet Georgia
Georgia pasztet jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 235 kalorii, 3G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. To działa dobrze jako bardzo przystępnej cenie hor d ' oeuvre. Mieszanka pietruszki, pieprz cayenne, propozycje serwowania: chipsy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 17%. Spróbuj Pasztet wiejski (pâté de Campagne), Pasztet Wołowy (Pasztet), oraz Pasztet (Pasztet) Maison dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Za pomocą robota kuchennego, zmiksować orzeszki ziemne, tahini, sok z cytryny, pietruszka, czosnek, Skórka z cytryny i pieprz cayenne, aż grubo posiekane. Po uruchomieniu robota kuchennego, wlać oliwę z oliwek przez górny otwór w powolnym, stałym strumieniu, przetwarzając, aż mieszanina będzie gładka. Powoli dodawać wodę, łyżkę stołową na raz, aż do pożądanej konsystencji. Doprawiamy solą i pieprzem i podajemy do wyboru frytki, krakersy lub warzywa (uwielbiamy to z paseczkami czerwonej papryki!)