Pastelowa Sałatka Żelatynowa
Pastelowa Sałatka żelatynowa to bezglutenowe przystawka. Ten przepis służy 15. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pastelowe pianki, wodę, żelatynę z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Żelatynowa Na Gorąco, Musująca Sałatka Żelatynowa, oraz Sałatka Cynamonowo-Żelatynowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połącz żelatynę cytrynową i limonkową z wrzącą wodą; mieszaj do rozpuszczenia.
Dodać twarożek; odstawić na 10 minut. Beat na dużej prędkości, aż gładka. Wymieszać z mlekiem i majonezem. Złożyć w ananasie.
Wlać do nieoczyszczonej 13-in. x 9-po. danie.
Posypać orzechami i pianką. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż zestaw.