Panierowane Paski Z Kurczaka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj panierowane paski z kurczaka. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera około 42g białka, 37g tłuszczu i w sumie 698 kalorii. Za $1.75 za porcję, ten przepis okładki 30% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś sól czosnkową, piersi z kurczaka, przyprawioną bułkę tartą i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 2 osoby zrobiły ten przepis i zrobiłyby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Spinoccoli-panierowana faszerowana pierś z kurczaka ze szpinakiem, brokułami i serem, Paski Kurczaka, oraz Paski Kurczaka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze pięć składników.
Umieść mąkę w płytkiej misce. W innej płytkiej misce ubij mleko i jajko. Obtocz kurczaka w mące, a następnie zanurz w mieszance jajecznej.
Umieścić w torbie; uszczelnić i wstrząsnąć, aby pokryć.
Na dużej patelni gotuj kurczaka na oleju na średnim ogniu przez 2-3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy kurczak przestanie być różowy.
Odcedź na ręcznikach papierowych.