Paella skorupiaków z Fregolan jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 8,16 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 38g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 801 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odebrać oliwę z oliwek, Żabnica, cebula, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni europejskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Paella ze skorupiaków (Paella de Marisco) z Hiszpanii, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Paellan-Paellan entre-autres.
Instrukcje
1
W średnim rondlu, doprowadzić wywar rybny na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stado Ryb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przełożyć 1 szklankę gorącego płynu do gotowania do miarki i pokruszyć w szafran.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szafran
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
3
Dodać fasolę fava do pozostałego wywaru i gotować na umiarkowanym ogniu, aż jasnozielony, o 1 minutę. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś favas na talerz. Wycisnąć fasolę z ich twardej zewnętrznej skóry. Przykryj pozostały zapas; utrzymuj ciepło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Fava
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Dodać posiekaną cebulę i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmiękną, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
6
Dodać fregolę i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, często mieszając, aż będzie dobrze pokryty olejem, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fregula
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Dodać małże, małże i 1 szklankę gorącego wywaru i stale mieszać, aż Skorupiaki zaczną się otwierać, około 4 minut; wyrzucić wszelkie małże lub małże, które się nie otwierają.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skorupiaki
Pudełko Suszonego Spaghetti
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
8
Dodać sherry i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o połowę, o 3 protokół. Wymieszaj fasolę fava, pokrojoną czerwoną i zieloną paprykę, pomidory śliwkowe, suszone pomidory, tymianek, liście laurowe i rozmaryn.
Do fregoli dodać pozostałe 2 szklanki gorącego wywaru rybnego i szafranowy wywar. Obniżyć ciepło do umiarkowanego i gotować, mieszając często, aż fregola jest po prostu przetargu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Fregula
Szafran
10
Dodaj krewetki, kalmary i Żabnica do fregola i gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając kilka razy, aż owoce morza jest po prostu gotowane przez, o 5 protokół. Wyrzucić liście laurowe, gałązki tymianku i rozmarynu. Koperek wymieszać i doprawić solą i pieprzem.