Pachnąca Zupa Rybna

Pachnąca Zupa Rybna
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj pachnącej zupy rybnej. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 30 i kosztuje 48 centów za porcję. Jest idealny do Jesień. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 64 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Jeśli masz filety z tilapii, miętę, ryż jaśminowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 49 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pachnąca ryba tagine, Pachnący Gulasz Rybny, oraz Dziś Kolacja: Ryba Pachnąca Bakłażanem dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćTwardy
Gotowe W49 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn