Pachnąca kminkiem wołowina smażona z selerem
Pachnąca kminkiem wołowina smażona z selerem jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 1 i kosztuje $3.15 za porcję. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 36g białka, oraz 18g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz żeberka selera, skrobię kukurydzianą, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Jak gotować: Wymieszaj smażoną wołowinę z selerem i imbirem, Kminek Pachnący Smażeniem, oraz Pikantny smażony koper włoski, seler i korzeń selera z chińską kiełbasą.
Instrukcje
Pół stek wzdłuż, jeśli duży. Pokroić w poprzek ziarna o grubości około 1/8 cala.
Wymieszać wołowinę z 1/2 łyżeczki sosu sojowego, 1/4 łyżeczki skrobi kukurydzianej i szczyptą soli.
Wymieszać razem wino ryżowe, pozostałe 2 łyżeczki sosu sojowego i pozostałe 1/4 łyżeczki skrobi kukurydzianej.
Podgrzać wok na dużym ogniu aż do palenia, a następnie wlać 1 łyżeczkę oleju w dół i zawirować, aby pokryć.
Dodać wołowinę w 1 warstwie i gotować, obracając od czasu do czasu, aż rumiane, mniej niż 1 minutę.
Dodaj pozostałą łyżeczkę oleju do woka, następnie dodaj imbir, czosnek, kminek i płatki czerwonej papryki i smaż 15 sekund.
Dodaj seler i Stir-fry 1 minutę, następnie dodać wołowinę i soki i stir-fry 15 sekund. Wymieszać mieszankę ryżu z winem, następnie wlać do woka i smażyć, aż sos będzie bulgotał, około 30 sekund.
Zdjąć z ognia i wymieszać z liśćmi selera.
Zobacz pełną analizę danych żywieniowych tego przepisu "