Enchiladas z owocami morza może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis daje 8 porcji z 261 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za $1.49 za porcję, ten przepis okładki 9% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Jeśli masz pod ręką mieszankę serów meksykańskich, pomidor, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. 125 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina i 5 minut. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 38%, to danie nie jest tak wybitne. Spróbuj Najlepsze Owoce Morza Enchiladas, Najlepsze Owoce Morza Enchiladas, oraz Owoce Morza Enchiladas dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
W dużym rondlu ugotuj cebulę na maśle na średnim ogniu do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
3
Połącz śmietanę i mąkę, aż będą gładkie; stopniowo dodawać do mieszanki cebuli. Dodaj bulion, chili, kolendrę i pieprz. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 2-3 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze typy dla Enchilada. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, dobrze komponują się z potrawami Meksykańskimi. Musujące różowe to również bezpieczne połączenie. Brooks Willamette Valley Pinot Noir z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 25 dolarów za butelkę.
Brooks Willamette Valley Pinot Noir
Piękny perfumowany nos bogatego dżemu wiśniowego, żurawiny Dziękczynienia z tartą skórką pomarańczową, grzybów smardzowych i czarnej trufli. Wspaniała wysoka nuta czarnej herbaty, skóry i potpourri. Wino jest tak soczyste w ustach, pokrywając podniebienie bogatą, ciemną wiśnią, ciepłą maliną, czerwoną porzeczką i czarną śliwką. Na grillu jest cudowna ziemistość grzybów portabella, pieczonych warzyw, tłuszczu z bekonu i wędzonych mięs. Ten Pinot kończy się dojrzałymi owocami, ziemią i złożonością oraz nutą liścia pomidora i ziemistości. Po prostu pyszne!