Ostra i pikantna fasolka szparagowa z pomidorem

Ostra i pikantna fasolka szparagowa z pomidorem
Gorąca i pikantna fasolka szparagowa z pomidorem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 94 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 100 kalorii, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory z puszki, płatki paprykowe, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Grillowana miecznik, fasolka szparagowa i pikantna Salsa pomidorowa, French String Beans / Green Beans, Tomato & Basil Salad, oraz Ostra Fasolka Szparagowa.

Instrukcje

1
Połączyć fasolkę szparagową, pomidory, płatki czerwonej papryki, i sól czosnkowa w rondlu; gotować na średnim ogniu, aż do ogrzania przez, 5 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia69
Magazyn