Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska

Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska
Przepis olejki z oliwek z ziołami: francuski jest gotowy w około 18 minut i zdecydowanie jest super jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 49 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje 71 centów za porcję. Jeśli masz majeranek, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Oliwa Z Oliwek Ziołowa: Francuska, Oliwa Z Oliwek Z Dodatkiem Ziół: Włoska, oraz Oleje Nasycone dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wlać olej do małego rondla na bardzo małym ogniu; dodać pozostałe składniki i gotować 10 minut lub tylko do oleju jest bardzo ciepły, ale nie wrzenia (około 150).
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wyjąć z ognia; odstawić na 1 godzinę lub do całkowitego ostygnięcia.
3
Wlać olej do butelki za pomocą lejka. Przykryć i przechowywać olej w lodówce do 2 tygodni; niewykorzystaną porcję wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
LejekLejek
TrudnośćŁatwy
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn