Ogórki holenderskie z Pensylwanii
Ogórki holenderskie Pennsylvania trwają około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 58 kalorii. Za 44 centy za porcję otrzymasz dodatek na 6 osób. Mieszanka octu, 4 ogórków, cebuli i garść innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskuje 22% wyniku, co nie jest aż tak niesamowite. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Pennsylvania Dutch Coleslaw, Pennsylvania Dutch Meat Pies i Pennsylvania Dutch Tea Rolls.
Instrukcje
Obierz ogórki; pokroić w cienkie jak papier plasterki do miski.
Posyp solą; przykryć i wstawić do lodówki na 3-4 godziny.
Opłucz i odcedź ogórki. Delikatnie wklep, aby wycisnąć nadmiar płynu. W dużej misce połącz ogórki i cebulę; odłożyć na bok. W małej misce wymieszaj śmietanę, ocet, szczypiorek, nasiona kopru, pieprz i cukier.
Tuż przed podaniem dodać dressing do ogórków; wrzucić do płaszcza. W razie potrzeby ułóż sałatę i pomidory w misce. Na wierzchu ułóż ogórki