Niemieckie Ciasto Czekoladowe
Niemieckie ciasto czekoladowe może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 283 kalorie, 4G białka, oraz 16G tłuszczu. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. 521 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Mieszanka mąki, czekolada, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Niemieckie Ciasto Czekoladowe, Niemieckie Ciasto Czekoladowe, oraz Niemieckie Ciasto Czekoladowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Śmietanę, cukier i żółtka wymieszać w średnim rondlu.
Umieść 3 uncje masła, sól, tosty kokosowe, i kawałki orzechów pekan w dużej misce.
Podgrzać mieszaninę śmietany i gotować, stale mieszając (skrobając dno podczas mieszania), aż mieszanina zacznie zagęszczać i pokryje łyżkę (termometr odczytu natychmiastowego odczyta 170.)
W małym rondlu podgrzej cukier i wodę, aż cukier się rozpuści.
Umieść 8 uncji posiekanej czekolady w misce z syropem kukurydzianym i 1 uncji masła.
Podgrzej krem, aż zacznie się gotować.
Zdjąć z ognia i zalać czekoladą.
Odstawić na minutę, a następnie mieszać, aż będzie gładka.
Usunąć warstwy ciasta z patelni i przeciąć obie warstwy ciasta na pół poziomo, za pomocą ząbkowanego noża do chleba.Ustaw pierwszą warstwę ciasta na talerzu ciasta.
Dobrze posmarować syropem.
Rozprowadź kubek kokosowego nadzienia na warstwie ciasta, upewniając się, aby dotrzeć do krawędzi. Ustaw kolejną warstwę ciasta na wierzchu.Powtórz, używając syropu, aby umyć każdą warstwę ciasta, a następnie rozłożyć kubek nadzienia kokosowego na każdej warstwie, w tym na górze.Boki oblodzać polewą czekoladową, a następnie ułożyć ozdobną obwódkę z polewy czekoladowej wokół góry, otaczając polewę kokosową.(Może się wydawać, że jest dużo polewy czekoladowej, ale wykorzystaj to wszystko. Zaufaj mi. Nie pożałujesz.)