Niedzielny Brunch: stek, jajka i słoneczne szparagi

Niedzielny Brunch: stek, jajka i słoneczne szparagi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj niedzielnego brunchu: stek, jajka i słoneczne szparagi. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 337 kalorii, 27g białka, oraz 22g tłuszczu każdy. Na 3,22 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sunny Side Up Eggs, Smażenie w zamrażarce ze słonecznymi jajkami Side-Up, oraz Sałatka BLT z jajkami Sunny Side Up.

Instrukcje

1
Umieścić szparagi w pokrywce patelni z 1/3 szklanki wody i posypać solą. Przykryć, włączyć ciepło do wysokiej, i pary 5-8 minut, aż szparagi jest miękka i jest tylko o łyżkę wody w lewo na patelni. Zajrzyj do środka i od czasu do czasu przesuwaj szparagi. Jeśli woda paruje zbyt szybko, dodaj trochę więcej i wyreguluj ciepło. Jeśli na końcu pozostało dużo wody, wylej wszystko oprócz łyżki stołowej. Gdy szparagi będą miękkie, wyjmij patelnię z ognia, zdejmij pokrywkę i wrzuć szparagi z 1 łyżeczką masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
MasłoMasło
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Smażyć jajka na pozostałym maśle (i smażone Moje w patelni maślanej kiedyś do smażenia steki), o 3 protokół na średnim ogniu. Chcesz, aby białka były ustawione, ale żółtko powinno być cieknące, aby można je było stopić z serem w przyjemny, pikantny sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
StekStek
JajkoJajko
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Szparagi podzielić na 2 lub 3 talerze. Na wierzchu każdy pęczek z odrobiną sera, jajkiem sadzonym i odrobiną sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SerSer
JajkoJajko
4
Podawać natychmiast.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia21
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn