Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem

Nie gotuj świeżego sosu pomidorowego z makaronem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj świeżego sosu pomidorowego z Pastanem. Ten przepis służy 8 i kosztuje 77 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz Lite House dressing, pomidory śliwkowe, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Makaron ze świeżym sosem pomidorowym bez gotowania, Ugotuj książkę: makaron Farro z pikantnym sosem pomidorowym Salami i świeżą miętą, oraz Makaron z sosem pomidorowym bez gotowania.

Instrukcje

1
Makaron ugotować zgodnie z zaleceniami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
W międzyczasie połącz pozostałe składniki w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Odcedzić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
4
Dodaj do mieszaniny pomidorów; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia33
Rodzaje PotrawSos
Magazyn