New York Strip steki z brukselką Hash

New York Strip steki z brukselką Hash
New York Strip steki z brukselką Hash może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 39g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 629 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś pieprz, cienkie ziemniaki, ścinaną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Mini wyzwanie: Grillowany stek z New York Strip z Tennessee Pijana duszona brukselka i boczek Hash i pikantny karaibski cytrusowy cynamonowy Chutney, New York Strip Steaks, oraz Sous Vide New York Strip Steaks.

Instrukcje

1
Ziemniaki dusić w dużym rondlu z wodą do miękkości po przekłuciu, 8 do 10 minut; w ostatniej chwili, dodać brukselkę, gotowanie tylko, aż staną się jasnozielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
ZiemniakZiemniak
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Drenaż.
3
Podgrzej brojlery. Steki pocierać octem, 1 łyżka. olej i 1 łyżeczka. każda sól i pieprz. Umieścić steki na patelni brojlerów; broil 6 w. od ciepła, obracając raz, 8 minut na średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
OcetOcet
StekStek
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
BrojlerBrojler
4
Ciepło pozostałe 3 łyżki. olej w 12-calowym. patelnia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając jak najmniej, aż dobrze rumiane, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
6
Dodać ziemniaki i brukselkę i gotować, aż lekko rumiane, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
BrukselkaBrukselka
ZiemniakZiemniak
7
Dodaj wino, zeskrobując karmelizowane kawałki z dna patelni. Wymieszać czosnek, rozmaryn, i pozostałe 1 łyżeczka. sól i 1/4 łyżeczki. pepper.
Składniki, których będziesz potrzebować
RozmarynRozmaryn
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
SólSól
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Podawać z pokrojonym mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym z win, które możesz wypróbować, jest Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 40 dolarów.
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Nickel & Nickel Harris Vineyard Merlot
Jasne czerwone owoce, kandyzowana jagoda, śliwka Santa Rosa i mentolowe aromaty łączą się, aby odurzyć nos, ponieważ 2016 Harris Vineyard Merlot wafts ze szkła. Na podniebieniu soczysty i owocowy wpis jest wspierany przez żujące taniny i równoważącą kwasowość, tworząc bujne warstwy, które pokrywają język i wytwarzają miękkie, eleganckie wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn