Naleśniki z mąki kasztanowej z ricottą i miodem

Naleśniki z mąki kasztanowej z ricottą i miodem
Naleśniki z mąki kasztanowej z Ricottanem i miodem mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 274 kalorie, 11g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na $3.09 za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mąki kasztanowej, mleka krowiego ricotta, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Naleśniki z mąki kasztanowej (necci) z Ricottanem i miodem, Kasztan, Quinoa Crêpes Z Czerwonymi Porzeczkami I Krem Ricotta, oraz Bezglutenowe naleśniki z kasztanów toskańskich wypełnione słodką ricottą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę przesiać do miski i ubić w jajkach, po 1 na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
2
Dodaj wodę, ubijając, aż będzie gładka. Odstawić na 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Umieścić ricottę w misce do miksowania i wymieszać z połową miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
4
Podgrzać 6 do 8-calowej patelni żeliwnej lub nieprzywierającej patelni z krepy na średnim ogniu i szczotkować oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Dodaj 2 łyżki krepy i rolki pan równomiernie i cienko rozprowadzać. Gotować, aż krepa będzie jędrna od spodu i zwija się na brzegach, około 1 minuty; Odwróć krepę i gotuj na surowej stronie przez około 30 sekund. Kontynuuj Robienie naleśników, aż wszystkie ciasto zostanie zakończone, układając każdą gotową naleśniki na poprzedniej, aby je ogrzać. Aby przyspieszyć proces tworzenia krepy, użyj 2 patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaleśnikiNaleśniki
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Aby służyć, łyżka 2 łyżki mieszanki miodu ricotta w środku każdej krepy, złożyć na pół, skropić 1 łyżeczką pozostałego miodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przez CiastoPrzez Ciasto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
7
Podawać na ciepło.

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Możesz spróbować Chateau Larroque Bordeaux Superieur. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Chateau Larroque Bordeaux Superieur
Ciemny granat w Kolorze. Czerwone owoce, migdały i orzechy laskowe, o słabym aromacie wanilii. Jedwabisty, aksamitny atak ujawnia przyjemny, skoncentrowany smak o dobrej strukturze. Smaki suszonych owoców oraz połączenie lukrecji i tostów.Mieszanka: 63% Merlot, 32% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn