Najprostszy W Historii Beef Stroganoff
Najłatwiejsza w historii wołowina Stroganoff może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 5 i kosztuje $2.01 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 25g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 264 kalorie. Mieszanka Hamburger stroganoff, mleko, grzyby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 52 smakoszy i kucharzy. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni wschodnioeuropejskiej. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Najprostszy W Historii Beef Stroganoff, Wołowina Stroganoff-oryginalnie stworzona dla rosyjskiej rodziny Stroganoff przez francuskiego szefa kuchni, ulubieńca rodziny w moim domu, oraz Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną.
Instrukcje
Pokrój wołowinę w poprzek ziarna na paski o 1 1 / 2x1 / 4 cala.
W 12-calowej patelni, roztopić masło na średnim ogniu.
Dodać grzyby; gotować, mieszając od czasu do czasu, aż grzyby będą miękkie; usunąć z patelni.
W tej samej patelni, gotować wołowinę, aż brązowy. Wymieszać z mlekiem, sherry, gotowanymi grzybami, niegotowanym makaronem i mieszanką sosów (z pudełka do hamburgerów).
Podgrzać do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż makaron będzie miękki.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kwaśną śmietaną.
Odstawić 5 minut (sos zgęstnieje w stanie).
Tuż przed podaniem posypać natką pietruszki.