Najlepszy Teksański kawior może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja zawiera 369 kalorii, 12g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.23 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. 374 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, oliwa z oliwek, fasola pinto, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 95%. Spróbuj Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Kawior Teksański, oraz Kawior Teksański dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać czarną fasolę, fasola pinto, Biała kukurydza, zielone chiles, papryka jalapeno, czerwona i zielona papryka, czerwona cebula, i kolendra razem w dużej misce.
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
2
Aby zrobić dressing, wymieszać ocet ryżowy, oliwę z oliwek, cukier i czosnek w proszku razem na patelni. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zdjąć z ognia i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Ocet Ryżowy
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Wlać sos na mieszaninę fasoli i wrzucić, aby wymieszać równomiernie.