Nadzienie Edyty
Przepis na Farsz Edyty można przygotować w około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis jest przeznaczony dla 8 osób i kosztuje 100 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 631 kalorii, 9 g białka i 35 g tłuszczu. Ten przepis z Allrecipes wymaga wody, solonych krakersów, mielonego pieprzu i oleju roślinnego. Będzie hitem na Twoim przyjęciu z okazji Święta Dziękczynienia. Świetnie sprawdza się jako bardzo niedroga przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezmlecznej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 53%. Ten wynik jest dobry. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Edith Breakfast, Edith's Sweet Potato Pie Best Pie Bakeoff 2008 Entry i Najlepszy farsz wszechczasów.
Instrukcje
Rozgrzej olej na patelni na średnim ogniu. Smaż cebulę na gorącym oleju, aż lekko się zrumieni; odstawić i pozostawić do ostygnięcia.
Połącz krakersy i płatki kukurydziane w robocie kuchennym; pulsuj do momentu przetworzenia na okruchy; Przełożyć do dużego naczynia.
Do bułki tartej dodać marchewkę, sól, pieprz i czosnek w proszku.
Wymieszaj jajka, cebulę, margarynę i wodę. Użyj rąk, aby wymieszać, aż składniki będą dobrze połączone.
Lekko zapakuj do niegotowanego indyka. Piecz indyka według przepisu.