Muffinki Rabarbarowe I

Muffinki Rabarbarowe I
Babeczki z rabarbarem mogę być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest idealny do Dzień Matki. Mieszanka skórki pomarańczowej, olej roślinny, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 30%. Podobne przepisy to Muffinki Rabarbarowe, Muffinki Rabarbarowe, oraz Babeczki Z Orzechami Rabarbarowymi.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Smaruj kubki na muffinki lub linię papierowymi wkładkami do muffinek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
W średniej misce wymieszaj jajko, olej, sok pomarańczowy i skórkę pomarańczową. W osobnej misce połączyć mąkę, biały cukier, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól. Mieszaj mieszaninę jajek w mieszaninę mąki, aż połączysz. Złóż posiekany rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według UznaniaBarwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
świeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracjiświeży Rabarbar I Więcej Do Dekoracji
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut, aż wykałaczka włożona do muffinki wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn