Muffinki miodowo-bananowe

Muffinki miodowo-bananowe
Honey Banana Muffins to śniadanie na 14 osób. Dbasz o swoją sylwetkę? Ten wegetariański przepis bez nabiału i lakto ovo zawiera 111 kalorii, 3 g białka i 1 g tłuszczu na porcję. Za 25 centów za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką sodę oczyszczoną, sól, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 25% wyniku, co jest raczej złym wynikiem. Babeczki bananowo-miodowe, babeczki bananowo-miodowo-orzechowe i zdrowsze babeczki bananowo-miodowe z pełnego pszenicy są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze pięć składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Połącz jajka, banana, mus jabłkowy i miód; wymieszać z suchymi składnikami tylko do momentu ich zwilżenia. Wsypać rodzynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Aromat Klonowy Do SmakuAromat Klonowy Do Smaku
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
3
Posmaruj foremki na muffinki sprayem kuchennym; wypełnić w dwóch trzecich ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
4
Piec w temperaturze 375°C przez 15-18 minut lub do momentu, aż wykałaczka będzie czysta. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia2
Magazyn