Mostarda di Cremona ze Stracchino i Salami to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 1525 kalorii. Na 6,18 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cukier, suszone wiśnie, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Toskańskie Pici ze Stracchino i cukinią, Rigatoni di grano duro con prosciutto cotto, stracchino e nocciole, oraz Gruszka Mostarda dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce umieścić figi, gruszki, morele, wiśnie i jabłka i wymieszać. W rondlu podgrzej cukier i wino razem do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Do Konserwowania,
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zdjąć z ognia i wymieszać z musztardą i nasionami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
3
Zalać owoce i pozostawić do stromego 24 godzin. Słoik i przechowywać w lodówce.