Montego Bay Grillowana ryba z salsą karaibską

Montego Bay Grillowana ryba z salsą karaibską
Przepis Montego Bay Grillowana ryba z salsą karaibską może zaspokoić pragnienie Ameryki Środkowej w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 173 kalorie, 34g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do 4 Lipca. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz kolendrę, salsę karaibską, filety z groupera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Wędzone Tacos rybne z salsą karaibską, Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową, oraz Grillowana Karaiby wieprzowina z salsą ananasową.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 5 składników; ustawić mieszankę kolendry bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
2
Pokryj tacę grillową sprayem do gotowania i umieść na stojaku na żywność.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Ciepła, przykryta pokrywą grilla, nad rozgrzanymi węglami (od 400 do 50
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
10 minut.
5
Umieść rybę na gorącej tacy grillowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Gotować, przykryte pokrywą grilla, 10 minut. Obróć ryby i rozłóż mieszanką kolendry. Gotować, pod przykryciem, 10 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować po przetestowaniu widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Podawać z salsą karaibską.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
8
Uwaga: aby upiec jalapeos, umieść na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Broil 5 cali od ciepła 5 minut z każdej strony lub do blister.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie; odstawić na 10 minut. Paprykę obrać ze skórki i pestek.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino można spróbować Ziobaffan Organic Pinot Grigio. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn