Cukierki miętowe
Przepisów na hor d'oeuvre nigdy za wiele, więc wypróbuj Peppermint Candy. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy przepis zawiera 53 kalorie, 1 g białka i 3 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 60. Za 22 centy za porcję, ten przepis pokrywa 1% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 37 osób było zadowolonych, że wypróbowało ten przepis. Udaj się do sklepu i kup barwniki spożywcze, chipsy do pieczenia, półsłodkie chipsy czekoladowe i kilka innych rzeczy, które przygotujesz już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni środkowoamerykańskiej. Będzie hitem na Twojej świątecznej imprezie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to laski miętowych cukierków, sernik miętowy i twarde cukierki miętowe.
Instrukcje
W małym rondlu rozpuść kawałki czekolady z 3/4 szklanki skondensowanego mleka na małym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Linia 8-calowa. kwadratowe naczynie z woskowanym papierem; posmaruj papier.
Rozłóż połowę roztopionej mieszanki czekoladowej na patelni; chłodzić przez 5-10 minut (pozostawić resztę roztopionej masy czekoladowej w temperaturze pokojowej).
W innym rondlu rozpuść białe chipsy. Mieszaj pozostałe skondensowane mleko, aż będzie gładkie.
Zdjąć z ognia; dodać ekstrakt i barwnik spożywczy. Przechowywać w lodówce aż do zestalenia.
Rozsmarować na warstwie czekolady; posmarować zarezerwowaną mieszanką czekoladową. Przechowywać w lodówce aż do zestalenia.
Pociąć na 1-calowe. sztuki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Recenzentom podoba się to z oceną 4,3 na 5 gwiazdek i ceną około 34 dolarów za butelkę.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 to hołd dla narodzin Franciacorty w 1961 roku – roku, w którym Berlucchi wyprodukował pierwsze wino musujące tej klasycznej metody. Ten zabawny i żywy brylant oferuje owoce cytrusowe i rześki, czysty finisz. Mieszanka: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero* Etykieta Franciacorta '61 Extra Brut jest w trakcie zmiany. Możesz otrzymać jedną z dwóch etykiet przedstawionych powyżej. Nie można żądać określonych etykiet.