Monety Czekoladowo-Cynamonowe
Monety czekoladowo-cynamonowe mogą być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 150 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, ekstrakt z wanilii, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Dekadenckie Monety Czekoladowe, oraz Monety czekoladowe, orzechowe i żurawinowe.
Instrukcje
Ubij masło i cukier granulowany na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż będzie puszysty.
Dodaj jajko, dobrze ubijając.
Mąkę i kolejne 3 składniki połączyć w osobnej misce; stopniowo dodawać do mieszaniny masła, ubijając aż do wymieszania. Wymieszać wanilią i czekoladą.
Ciasto podzielić na 2 równe porcje i ułożyć na papierze woskowym.
Zwiń każdą porcję w 8-calową kłodę.
Umieścić w zamrażarce 30 minut.
Szczotka dzienniki z żółtkiem jaja. Cukier turbinado podzielić na pół; każdą kłódkę wsypać cukrem, całość zalać.
Pokroić każdy dziennik na 1/2-calowe plastry (o 15 plastry), i umieścić na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia 1 cal od siebie.
Piec w temperaturze 375 przez 12 do 14 minut lub aż zestaw.
Wyjąć pergamin i ciasteczka do stojaków drucianych; schłodzić 2 do 3 minut.
Przenieś ciasteczka z pergaminu do stojaków z drutu, aby całkowicie ostygły.