Mięsisty Ser Manicotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać mięsisty ser Manicotti spróbować. Jedna porcja zawiera 821 kalorii, 34g białka, oraz 57 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.83 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka parmezanu, śmietana ubijania, szlifowane okrągłe, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Four-Cheese Manicotti-serowe i mięsiste obfite danie z makaronu idealne w każdej chwili, Mięsisty Manicotti, oraz Mięsisty Szpinak Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu; spłukać w zimnej wodzie.
Umieścić w jednej warstwie na stojaku z drutu; odstawić.
Usunąć osłonki z kiełbasy i wyrzucić. Gotować kiełbasę, mielone okrągłe, i cebulę na dużej patelni, mieszając, aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Dodaj wino do patelni, mieszając, aby poluzować rumiane kawałki; doprowadzić do wrzenia.
Dodać śmietanę ubijania i dalej 3 składniki; zmniejszyć ogień, i dusić, mieszając często, 15 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia; przykryć i odstawić.
Połącz mieszankę mięsną, pomidory i ser mozzarella. Mieszanka łyżka równomiernie do 12 muszli manicotti; ułóż muszle w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec, pod przykryciem, w temperaturze 350 przez 20 minut. Odsłaniać i równomiernie wlać śmietanę na skorupki; posypać parmezanem.
Piec w temperaturze 350 przez 10 minut. Broil, 5 1/2 cala od ciepła, 2 do 3 minut lub aż ser jest lekko rumiane.