Miękki Budyń Mleczny
Miękki budyń mleczny to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 88 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz żelatynę, mleko o Smaku Truskawkowym, dżem truskawkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Chocolat Chunk Banan Hemp Milk budyń chlebowy z mlekiem konopnym Karmel, Miękki i żujący chleb z mleka kokosowego, oraz Miękkie i do żucia toffi i mleczna czekolada ciasteczka z masłem orzechowym (bezglutenowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1/4 szklanki mleka o Smaku Truskawkowym do 1-do 1 1/2 - Quart patelni; posypać unflavored żelatyny. Mieszaj na średnim ogniu, aż żelatyna się rozpuści, około 5 minut.
Wyjąć z ognia i wymieszać dodatkowe 2 3/4 szklanki mleka o Smaku Truskawkowym i wody z kwiatów róży (opcjonalnie).
Wlać równo do 5-do 6-uncji miski. Przykryć i schłodzić do Ustawienia, około 2 godzin lub do 1 dnia.
W małej misce wymieszaj dżem truskawkowy, aby zmiękł, a następnie równomiernie rozprowadź na puddingach.