Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami

Miód Dijon Polędwica wieprzowa ze szparagami
Miód Dijon polędwiczki wieprzowe ze szparagami to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 274 kalorie. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.43 za porcję. Mieszanka szparagów, polędwiczki wieprzowej, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwiczki Wieprzowe Z Miodem-Dijon, Polędwiczki wieprzowe z pieczarkami, oraz Polędwiczki Wieprzowe Sojowe Dijon dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść worek piekarnika Reynolds w patelni o wymiarach 13x9x2 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
3
Dodaj skrobię kukurydzianą, miód, musztarda, sos Worcestershire, sól i pieprz do torby piekarnika. Squeeze bag do mieszania składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sól I PieprzSól I Pieprz
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
MusztardaMusztarda
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Pokrój polędwicę wieprzową o grubości 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki WieprzowePolędwiczki Wieprzowe
5
Wieprzowinę i szparagi włożyć do woreczka. Obróć torebkę kilka razy, aby pokryć sosem wieprzowinę i szparagi.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
6
Umieść składniki w równej warstwie.
7
Zamknij torbę z nylonowym krawatem.
8
Wytnij sześć 1/2-calowych szczelin na górze. Włóż końce torby do patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Piec 12 do 14 minut lub aż wieprzowina czyta 63° na termometrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
10
Odstawić 5 minut. Ostrożnie pokrój torebkę i podawaj.
11
Dekoruj w razie potrzeby.

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to moje najlepsze propozycje na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. La Celian Elite Malbec z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
La Celia Elite Malbec
La Celia Elite Malbec
Złożone aromaty, w których wyróżniają się czerwone i soczyste owoce, z eleganckim wkładem kwiatowym i świeżymi ziołami.Starzenie się w dębu osiągnęło w tym winie wykwintne połączenie dominujące w owocach. W ustach znajduje się surowe wejście i duża długość. W ustach taniny są miękkie i jedwabiste. Idealny do picia z deską z kozim serem, zawiera prażoną szczepionkę, humitę, pieczone warzywa, gruszki w malbecu. 
TrudnośćNormalny
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn