Minty Mini-Pączki

Minty Mini-Pączki
Minty Mini-pączki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 3 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 64 i kosztuje 1 grosz za porcję. 8 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Laski cukiernicze, cukier cukierniczy, odtłuszczone mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 6%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Mini Pączki Do Ciasta, Mini Pączki Tęczowe, oraz Pączki bananowe pełnoziarniste {mini} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Pokryj 2 arkusze ciastek sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Ciasto pokroić na 4 równe kawałki; każdy pokroić na 16 równych kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
3
Zwiń każdy kawałek między palcami, aby utworzyć kłodę o długości 1 1/2 do 2 cali. Szczypta razem końce każdego dziennika, aby utworzyć pierścienie i umieścić pączki 1 cal od siebie na arkuszach cookie; Piec 1 partia na raz, aż ciasto ptysie, 5 do 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Cukier i mleko ubić w misce na gładką masę. Zanurz górę każdego ciepłego ciastka w glazurze cukrowo-mlecznej; naciśnij na zmiażdżone cukierki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Słoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I PosiekanychSłoik Suszonych Pomidorów Napełnionych Olejem, Odsączonych I Posiekanych
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Dodatkowe Pokruszone Laski CukierkówDodatkowe Pokruszone Laski Cukierków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Ustaw na stojakach z drutu.
6
Self
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje64
Ocena Zdrowia0
Magazyn