Mini Placki Whoopie
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 220 kalorii, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz serek, Devil ' s Food Cake mix, pillsbury vanilla lukier, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Mini Placki Whoopie, Mini Placki Whoopie, oraz Mini Placki Whoopie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350 arkuszy ciastek F. Line papierem do pieczenia.
BEAT ciasto mix, jajka, woda i olej w średniej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości przez 2 minuty, skrobanie miski od czasu do czasu.
Wrzucić ciasto na przygotowane arkusze ciastek, najlepiej za pomocą średniej miarki (2 łyżki stołowe).
Rozłóż ciasto na 2 1/4-calowe okręgi średnicy, 2 cale między plackami.
Piec 7 do 9 minut lub do środka jest ustawiony. Cool 1 minuta na arkuszu cookie. Chłodzić całkowicie na stojaku chłodzącym.
Ubić serek w małej misce, aż będzie lekki i puszysty z mikserem elektrycznym na średniej prędkości.
Dodać lukier, mieszając do wymieszania.
Połówkę placków ułożyć na płasko.
Rozprowadzić z 2 łyżkami nadzienia w środku każdego. Wierzch z pozostałymi pasztetami, zaokrąglony bok do góry. Naciśnij delikatnie, aby rozprowadzić nadzienie. Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TIP ciasta Whoopie można pakować pojedynczo w folię i przechowywać w lodówce przez kilka dni.