Minestron Warzywny

Minestron Warzywny
Przepis warzyw Minestrone może zaspokoić swoje pragnienie Morza Śródziemnego w około 6 godzin i 45 minut. Jedna porcja zawiera 226 kalorii, 15g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 99 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz cukinię, ogromną fasolę Północną, fasolę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, Minestron Korzeniowo-Warzywny, oraz Minestrone Z Pieczonych Warzyw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 4-lub 5-qt. powolna kuchenka, połącz pierwsze 11 składników. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 6-7 godzin lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Wymieszać fasolkę szparagową, szpinak i makaron. Przykryć i gotować przez 30 minut lub do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
3
Posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia48
Magazyn