Migdałowy Puff Ziemniaczany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj migdałowy Puff ziemniaczany spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 326 kalorii, 10g białka, oraz 26g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz ser cheddar, ciężką śmietanę do ubijania, zmielone migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowy Bochenek, Almond Puff Deser Pizza, oraz Rogaliki Migdałowe Z Ciasta Francuskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 15 minut; odcedzić i umieścić w misce.
Na patelni, podsmażyć cebulę na maśle do miękkości; dodać do ziemniaków. Na małej prędkości, ubijaj jaja, jeden po drugim, aż będą gładkie. Ubij w śmietanie (mieszanina będzie cienka).
Dodać zmielone migdały, sól i gałkę muszkatołową.
Łyżka do nasmarowanego 1-1 / 2-qt. naczynie do pieczenia.
Posypać serem i migdałami.
Piec, odsłonięty, w temperaturze 400° przez 20 minut lub do ogrzania.