Migdałowy Kruchy
Migdałowy kruchy może być tylko deser szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 13. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cukru, jasnego syropu kukurydzianego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Migdałowy Kruchy, Migdałowy Kruchy, oraz Migdałowy Kruchy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłóż galaretkę z papieru pergaminowego.
Połącz cukier i syrop w szklanej misce 2-quart. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 minut (mieszanka cukru będzie jasne i bąbelkowe). Wymieszaj migdały. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 3 minut lub do mieszaniny jest jasny kolor karmelu, mieszając co minutę. Wymieszać z masłem, wanilią i solą. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 1/2 minut lub do mieszaniny jest kolor masła orzechowego.
Dodaj sodę oczyszczoną i mieszaj, aż konsystencja będzie spieniona. Szybko wlać mieszaninę na przygotowaną patelnię.
Rozłożone na 1/4 cala grubości.
Odstawić na 30 minut. Złamać kruche na kawałki i przechowywać w hermetycznym pojemniku do tygodnia.