Mexican Flag Dip
Meksykańska flaga może być tylko Meksykańska przepis, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 118 kalorii, 1G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 3 godziny i 15 minut. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, papryka jalapeã±o, taco bellâ® & chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Flaga Meksyku " Ciasto, Meksykańska Sałatka Flagowa, oraz American Flag Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać śmietanę i wymieszać sos. Podzielić na 3 porcje, po około 1 szklance każda.
Wymieszaj awokado, kolendrę i pieprz jalapeo w jednej części; wymieszaj salsę w drugiej części. Trzecią część pozostawić gładką. Kryć się. Przechowywać w lodówce kilka godzin lub do schłodzenia.
Podawać z chipsami tortilla lub różnymi pokrojonymi warzywami.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.