Merguez pieczywo grillowe z sałatką z kopru włoskiego i rukoli
Pieczywo grillowe Merguez z sałatką z kopru włoskiego i rukoli to wegańskie przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis od dużych dziewczyn małej kuchni ma 6 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś rukolę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Z Rukoli I Kopru Włoskiego, Sałatka z kopru włoskiego i rukoli, oraz Sałatka Z Rukoli, Kopru Włoskiego I Moreli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać drożdże i 1/2 szklanki mąki.
Dodać ciepłą wodę i wymieszać aż do wymieszania. Przykryć wilgotnym ręcznikiem i odstawić w ciepłym miejscu w kuchni na około 30 minut, aż bąbelki.
Dodać 2 łyżki oleju i piwa do mieszaniny drożdży i dobrze wymieszać.
Dodać mąkę kukurydzianą i 1 łyżeczkę soli; ponownie wymieszać.
Dodaj mąkę 1/2 szklanki na raz, mieszając, jak idziesz, aż masz miękkie ciasto. Obrócić na deskę i ugniatać przez 5-8 minut, aż satiny i gładkie.Umyć i osuszyć miskę i zalać oliwą z oliwek.
Ciasto włóż z powrotem do miski, Obróć, aby pokryć olejem i przykryć ręcznikiem kuchennym.
Odstawić na 1,5 godziny, aż podwoi się.Ciasto podzielić na cztery części i uformować do miski. Ustaw je na desce do krojenia i przykryj ponownie.
Odstawić na 30 minut do 1 godziny. (W tym miejscu można również schłodzić ciasto.
Wyjąć z lodówki co najmniej 30 minut przed gotowaniem).