Meksykańskie warzywa z Queso to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 253 kalorie, 10g białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać queso asadero, squash, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Prawdziwe Meksykańskie Queso-zrób prawdziwe queso, Meksykański Dip Queso, oraz Mexican Queso Dip Supreme.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu. Wymieszać cebulę i czosnek; gotować i mieszać, aż cebula zmięknie i okazało półprzezroczyste, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 15-uncjowe Puszki Hominy, Odsączone I Wypłukane
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj cukinię, żółty squash i chayote. Przykryć, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą miękkie, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash żółty
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Chayote
3
Dodać posiekaną jicama; przykryć i gotować 3 protokół. Wymieszać w pomidory, chili w proszku, kminek, cayenne, sól, i pieprz. Przykryć i niech gotować przez 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Jicama
8 (U-12) Krewetek
¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Zdjąć z ognia i wymieszać z rozdrobnionym serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.